Wat zit er in een Proefpakket voor afslanken?

Herbalife producten om gedurende 3 dagen uit te testen zoals staaltjes van de voedingsshake vanille en andere Herbalife producten. Ook heel wat informatie zoals een productbrochure, prijslijsten en begeleidende brieven met een opvolgfiche Ik wil vermageren aan buik, billen,...

Ga ik over heel mijn lichaam afvallen?

Ja. Herbalife heeft volledig uitgebalanceerde, gezonde voeding voor elke cel van het lichaam. Tekorten worden aangevuld waar nodig en door een betere vetverbranding zal je niet enkel gewicht verliezen, maar vooral ook centimeters verliezen waar nodig. Het is dus niet zomaar een "'afval-dieet".

Werkt dit met vermageringspillen?

Neen. Gezond afslanken doe je volgens ons het beste met gezonde voeding. Herbalife zijn dus geen "afslankpillen" of afslank-medicatie om te vermageren. Herbalife is trouwens geen dieet maar wel gezonde voeding waar alle voedingsstoffen in zitten die ons lichaam nodig heeft. Herbalife heeft wel een aantal voedingssupplementen die het gewichtbeheersingsproces ondersteunen. Bijvoorbeeld op basis van groene thee om het metabolisme op een natuurlijke manier te ondersteunen voor een goede vetverbranding.

Ik wil snel 10 kilo afvallen - kan dat met Herbalife?

Snel kilo's verliezen of snel afvallen is niet enkel ongezond, het heeft ook niet veel zin. De meeste crash-diëten of honger-diëten zijn jojo-diëten waarbij je vaak weer eens zoveel kilo's bijkomt ná het dieet. Wanneer je lichaam bij snel afvallen tekorten oploopt, dan gaat het voedingsstoffen lenen in de reserves en zelfs in de spieren, waardoor de vetverbranding veel minder goed werkt. Resultaat is dat na het beëindigen van het dieet minder vet verbrand wordt en dat men zelfs bij gewone eetgewoonten vet zal opstapelen in het lichaam waardoor je snel "dikker" wordt. Wil je slank zijn en dus letterlijk afslanken? Focus dan meer op centimeters dan op kilo's! Als je een gezonde spiermassa behoudt en vooral "slanker" wordt dan "minder zwaar" dan betekent het dat je vooral vet verbrandt. Met Herbalife zal je uiteraard ook geleidelijk aan gewicht verliezen, al zijn centimeters en kledingsmaten verminderen veel belangrijker dan gewoon de kilo's.

Is Herbalife een proteïnedieet (eiwit-dieet)?

Neen. Bij proteïne-dieëten ga je voornamelijk eenzijdig eiwitten gaan eten en bepaalde voedingsstoffen zoals koolhydraten gaan mijden. Een Herbalife voedingsprogramma voor afslanken bestaat uit volledig uitgebalanceerde voeding waar dus alle essentiële voedingsstoffen in zitten die ons lichaam nodig heeft. Langs de hoogwaardige eiwitten bevatten de voedingsshakes bijvoorbeeld ook vitaminen en mineralen, sporenelementen, koolhydraten (suikers) en zelfs goede vetten. Doordat de gezonde en natuurlijke voeding van Herbalife zo evenwichtig is, zal je geen tekorten krijgen en is het ook veilig om het levenslang te blijven eten!. Een proteïne dieet kan of mag je slechts een bepaalde tijd volgen.

Mijn diëtiste is akkoord dat ik hiermee ga afvallen. ze vraagt hoeveel calorieën er in een shake zitten.

Minder dan 220 calorieën! Steeds meer voedingskundigen staan achter deze manier van werken omdat een shake jou zonder kopzorgen of calorieën tellen een volledige maaltijd geeft zonder dat je iets tekort komt. Enkel de voedingsstoffen die we echt nodig hebben, zitten in de shake. Verzadigde vetten of teveel snelle suikers die we al teveel binnen krijgen via traditionele gerechten worden op deze manier gemeden